Advocaten

Exclusief verzekeringsaanbod voor advocaten: Restaurantvoucher ter waarde van 200 € voor nieuwe klanten in een restaurant naar keuze *: Het Gerecht, Brasseurs, L’Amitié, The Glorious.

Voorwaarden:adv

  • Het afsluiten van een pensioenplan type VAPZ of IPT ten belope van minimum 100 € maandpremie met een looptijd van minimum 3 jaar bij Kegels & Van Antwerpen Verzekeringsmakelaar en/of
  • De plaatsing van minimum 3 verzekeringspolissen (aparte verzekeringstakken) bij Kegels & Van Antwerpen Verzekeringsmakelaar

De restaurantvoucher bedraagt forfaitair 200 € (inclusief BTW) en is enkel geldig in hogervermelde restaurants in Antwerpen voor lunch of diner naar keuze,ongeacht het aantal personen. De voucher is niet tegen geld inwisselbaar, noch het eventueel overblijvend saldo. De voucher is niet opsplistbaar over meerdere maaltijden en kan slechts één keer gebruikt worden. De voucher is geldig tot 30/6/2015.

Kegels & Van Antwerpen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele stopzetting of wijziging van de activiteiten van één van hogervermelde restaurants noch voor eventuele veranderingen in zake hun organisatie, naam of uitbatingsvoorwaarden.

Hier kan u de contactgegevens terugvinden voor een afspraak!