CYBERVERZEKERING

Aan een juiste reactie op een crisis-situatie gaat een goede voorbereiding vooraf. Kan en zal uw bedrijf overleven na een cyber incident?

Veiligheid “beleven” en “belijden” inuw bedrijf, dat gaat niet zomaar. “Veilig werken” doetu nooit alleen … zoiets werkt enkel als het collectief gedragen wordt. Door alles en iedereen die banner meewerkt aan uw bedrijfsmissie. Veiligheid verdient daarom een belangrijke plaats in elk businessplan.

Maar hoe effectief is uw businessplan en bedrijfscultuur ten opzichte van cyberrisico’s in al z’n vormen?

Om u (als non-IT’er) te helpen uw bedrijf een spiegel voor te houden, ontwikkelde Cybercontract een unieke en gesofisticeerde onlinetool : De Cybertest !

Bereken hier uw premie

In deze test analyseren we hoe uw bedrijf scoort op 10 strategische veiligheidsprincipes, we brengen uw score bovendien glashelder in beeld en duiden meteen aan welke 3 principes uw dringende aandacht vereisen. Na deze grondige analyse kan u meteen aan de slag, want in de test onderzoeken we in 1 beweging we concrete actiesu kan ondernemen. En ook welke 3 verzekeringsdekkingende grootste meerwaarde bieden in uw specifieke context.

 

Cybercontract in 15 minuten