Stage bij Kegels & Van Antwerpen

Waarom koos Ellen, stagiaire Rechtspraktijk, voor Kegels & Van Antwerpen? Wij vroegen het haar!

 

Ik ben Ellen, een laatstejaarsstudente Rechtspraktijk aan de AP hogeschool. Om mijn 16 weken durende stage te volbrengen koos ik voor Kegels & Van Antwerpen.

Het familiale aspect binnen het bedrijf sprak me meteen aan. Bij de eerste kennismaking kwam dit element meteen naar boven, en voelde ik me zeer welkom. Ik kwam terecht op de schadedienst bij een team van spontane medewerkers waar iedereen klaar stond om mij of elkaar te helpen.

Daarnaast werkt Kegels & Van Antwerpen met het oog op klantgerichtheid. Dit past volledig binnen mijn waardepatroon. Ik geloof en werk vanuit een klantgedreven visie en doe dit met persoonlijke overtuiging. Ik hou ervan dat de klant tevreden is met het werk dat ik verricht heb. Als verzekeringsmakelaar speelt Kegels & Van Antwerpen hier sterk op in vind ik.

Op de schadedienst heb ik dit kunnen ervaren door mee schadedossiers op te volgen om zo een regeling te treffen waar ook de klant zich in kon vinden. Ik kreeg de nodige vrijheid en vertrouwen van mijn stagementor.

Bij aanvang van mijn stage keek ik er enorm naar uit om het theoretische aspect ook eens aan de praktijk te kunnen toetsen.
 

Bedankt Kegels & Van Antwerpen voor deze kans!