Toetreding Ecclesia-groep

Kegels & Van Antwerpen treedt toe tot de Ecclesia-groep en fusioneert met Concordia

 

De Ecclesia-groep versterkt haar marktpositie in België door de overname van de aandelen van Kegels & Van Antwerpen.

Ecclesia is de grootste verzekeringsmakelaar in Duitsland en heeft dochterbedrijven in diverse Europese landen, waaronder Nederland, Spanje, Oostenrijk en Italië.  In België was Ecclesia reeds actief met de verzekeringsmakelaars Concordia en IC Verzekeringen. De nieuwe Belgische Ecclesia-groep wordt de vijfde grootste onafhankelijke makelaar op de Belgische markt.

 

Kegels & Van Antwerpen fusioneert met verzekeringsmakelaar Concordia vanaf 2021. Hierdoor ontstaat een sterke Belgische verzekeringsmakelaar met kantoren in Antwerpen, Gent, Brussel en Grobbendonk.

Beide bedrijven zijn uiterst complementair, delen dezelfde visie en waarden, en zijn actief in alle bedrijfssegmenten (particulieren en zelfstandigen, KMO’s, publieke sector & social profit en internationale bedrijven).

 

Voor de klant blijft continuïteit gewaarborgd: alle vaste contactpersonen blijven dezelfde, de vestigingen blijven behouden, de telefoonnummers en emailadressen blijven ongewijzigd, het management blijft aan boord, en aan de lopende verzekeringsvoorwaarden verandert er niets.

De fusie zorgt er voor dat de klant beroep kan doen op specialisten in diverse domeinen zoals levensverzekeringen & employee benefits, transport & marine, cyber, aansprakelijkheid, brandverzekeringen, autovloten en bouwrisico’s.

 

De nieuwe groep Concordia Kegels & Van Antwerpen biedt verzekeringsoplossingen in alle landen wereldwijd via haar internationale netwerk en werkt samen met alle verzekeraars.

 

Concordia Kegels & Van Antwerpen zal geleid worden door Luc Van Antwerpen (K&VA) en Steve Sartor (Concordia), die samen met 130 collega’s instaan voor het aanleveren van een optimale en innovatieve service aan alle klanten en relaties.