Wie zijn wij?

Kegels & Van Antwerpen iseen onafhankelijk verzekeringskantoor gevestigd inAntwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s en organisaties in de non-profit sector.Centraal in onze dienstverlening staan: lange termijnrelatie, klantgerichtheid, professionaliteit en integriteit.

Al onze medewerkers beschikken over een doorgedreven product- en marktkennis. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een selectie maken van de beste verzekeraars en het beste product. Ons uiteindelijk doel is het bekomen van een verzekeringsdossier met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Onze aanpak is gebaseerd op de principes van risk management. Een analyse van uw activiteiten laat ons toe de risico’s te detecteren. Door preventie kunnen risico’s zoveel mogelijk vermeden en/of beheerst worden. Enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s of de restrisico’s moeten bijgevolg verzekerd worden.

Het samenstellen van een verzekeringsdossier voor onze klanten is bijgevolg steeds volledig maatwerk.

Watdoen wij nog meer voor u?

  • verzekeringen brengen veel administratie met zich mee: wij nemen u zoveel mogelijk administratieve rompslompuit handen
  • bij schade staan wij garant voor een vlotte en snelle schadeafwikkeling
  • wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren

Over onze website

Vanaf nu kan U niet alleen ons ruim aanbod aan producten en diensten op het internet raadplegen, u kan nu ook voor een heel aantal verzekeringen een offerteonlineaanvragen. Klik in de linkerkolom op “snel offerte aanvragen”, maak uw keuze en klik op “bevestigen”. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en klik op “verzenden”. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zoeken wijvoor ude verzekering met de besteprijs/kwaliteit-verhouding en mailen u zo snel mogelijk onze voorstellen.

Nog geen klant ?

Bent u nog geen klant vanKegels & Van Antwerpenen wenstu een check-up van uwverzekeringen ? Wenst u uw polissendoor ons te laten beheren of optimaliseren ? Contacteer ons even en wij zorgen voor een onmiddellijke doorlichting en overnamevan uw dossier.Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan wij er voor u ! Of u particulier bent, KMO, zelfstandige of persoon met een vrij beroep, wij geven u steeds vrijblijvend advies en beheren uw verzekeringen met de grootst mogelijke zorg.

Disclaimer

De inhoud van de mails uitgaande vanKegels & Van Antwerpenof haar medewerkers is alleen bestemd voor de personen of organisaties aan wie zij gericht zijn en, in voorkomend geval, alleen voor het daarin opgegeven doel of gebruik. Elk gebruik van deze informatie, zoals bewerken, doorsturen, geheel of gedeeltelijk reproduceren of verspreiden in welke vorm ook, door anderen dan de geadresseerde, is verboden. Indien u per vergissing een mail van Kegels & Van Antwerpen ontvangt, vragen wij u dat te melden aan de afzenderen de e-mail te wissen.

Volledige veiligheid, vertrouwelijkheid en integriteit van elektronische berichten via internet kan op geen enkele manier gegarandeerd worden. Daarom mogen deze berichten en bijlagen op geen enkele wijze als een officieel standpunt of engagement van Kegels & Van Antwerpen worden beschouwd. De afzender kanniet aansprakelijk gesteld worden voor schade die optreedt door of in het kader van elektronische communicatie.